Make your own free website on Tripod.com

Crnogorci (2)

Crnogorci   1  3 haa ha ha ha ha ! ! !

Vicevi

 

Razgibavanje

Jutarnji program na crnogorskom radiju. Priča spiker: A sada za jutarnje razgibavanje: jedan-dva, jedan-dva, jedan-dva... A sada, drugi očni kapak!

 

Statist

Došli Ameri u Crnu Goru snimati film. Režiser primjeti jednog Crnogorca kako se ispružio ispod palme pa ga pita: Oćeš biti statist na filmu? A što čovjeće trebam radit? Ništa. Treba  te samo uhvatit kamera. Tako kako sad ležiš da ostaneš cjeli dan i dobit ćeš 100 USD. Crnogorac pristane. Sljedeći dan opet dolazi režiser do Crnogorca: Ako hoceš možeš i danas biti statist i opet ćeš dobiti 100 USD. Jedino se trebaš premestiti pod onu drugu palmu. E čovjeće, nisam ti ja kaskader nego statist!

 

Kavana

Sjedi Crnogorac u kavani, kad mu zazvoni mobitel. Gdje me nađe i u ovoj kavani...

 

Wc

Uđe ženska slućajno u muški WC i zatekne tamo Crnogorca kako piša. Vrisne od iznenađenja, a Crnogorac će na to: Što se bojiš? Vidiš da ga držim...

 

Njemačka

Ode Crnogorac u Njemačku. Kako je bio lijen za bilo kakav posao, on sjedne na ulicu i počne prosit. Prolazili su ljudi, neko bi mu ostavio po neku siću, neko euro, neko pet. Medutim on je ubrzo zapazio jednog gospodina koji je tuda prolazio svakoga dana i uvijek mu ostavljao po 25 eura. Trajalo je to neko vrijeme, a onda je gospodin počeo preskakati dane. Ne samo što više nije bio redovan, nego je i davao sve manje manje - po 10 eura. Primjetio to Crnogorac, ali misli popravit će se gospodin, to je samo trenutno. Ali ovaj, gospodin je dolazio sve rjeđe i rjeđe. Crnogorac ne izdrža nego ga jednog dana upita: Dobro, što je s tobom? Ranije si dolazio svakog dana i ostavljao mi po 25 eura, a sada si sve rjeđi i rjeđi i ostavljaš mi samo 10 eura? Pa znaš kako je, imam ženu, malu djecu, počeo sam kuću gradit... A je li, pa preko moje grbače!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Next page

Vicevi