Make your own free website on Tripod.com

Mujo i Haso (6)

Mujo i Haso  1  2  3  4  5  7 haa ha ha ha ha ! ! !

Vicevi

 

Avion

Pita Mujo Hasu:"Znaš li voziti avion?"
On reče: "Ne znam." "Pa kakv si mi ti musliman", reče mu Mujo.

 

Bik
Dogovorili se Mujo i Haso kako će ubiti bika, pa Mujo kaže:"Ja ću ga primiti za rogove, a ti ga maljem udri po glavi i tako čemo ga ubit."
Mujo primi bika za rogove a Haso zamahne te udari. Međumi biku ništa. Haso zamahne još jednom, te biku opet ništa. Mujo će na to:
"Jebo ti bog mater, ako još jednom me udariš po glavi pustiti ću bika."

 

Padobranac

Krenuo Mujo skočiti s padobranom. Kaže Haso Muji da će mu reći da otvori padobran na 50m. Skoči Mujo i polako se približava visini 50m. Haso kaže Muji da otvori padobran, a Mujo ga ne otvara. Dođe Mujo na visinu od 5m, a Haso mu kaže da otvori padobran, a Mujo će na to: "Ma sta ću ga sad otvarat, kao da nikada nisam skočio sa 5m."

 

Kanal

Kopaju Mujo i Haso nekakav kanal. Kopa Mujo, a par metara za njim Haso odmah zatrpava. Tad naiđe neki čovjek, pa začuđeno zapita: Šta radite to ljudi, pa to nema logike? Ima logike - odgovori Haso, al' nema Ibre da postavlja cjevi.

 

Sex

Kaže Mujo da je usavršio sex sa Fatom, pa kad ga pitaju kako, on kaže: Stavio sam joj gas-masku na lice, a to sa sobom nosi tri dobre stvari: Prvo - ljepše izgleda, drugo - ne smrdi joj iz usta, treće - najvažnije kad joj začepim onu rupu kuda ulazi zrak trebate vidjeti kako dobro mješa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Next page

Vicevi