Make your own free website on Tripod.com

Perica

Perica  2  haa ha ha ha ha ! ! !

Vicevi

 

Groblje

Sjeda baba na bicikl i tada dotrči Perica: Gdje ćeš ti baka ? Ide baka na groblje !   A tko će mi vratit bicikl ?

 

Jebačina

Perica u prvom razredu osnovne. Učiteljica im objašnjava kako su došli na svijet. Nakon predavanja Perica diže ruku da bi nešto pitao: Da li moja baba može imati djecu? Ne Perice ona je u starosnoj grupi koja ne rađa. A da li može moja mama imati djecu? Može. Da li može Marica iza mene imati? Ne ona je još premlada. Tada se Perica okrene Marici i kaže: Jesam ti rek`o glupačo da se nemaš čega bojat!

 

Plaća
Dolazi Perica kod učiteljice: Učiteljice, da l' biste mi pokazali sise? JU! Perice! Dat ću vam 500 kn. HM. To je četvrtina plaće. Može! I pokaže mu ona sise. Učiteljice, da l' biste mi pokazali pičku? JU! Perice! Dat ću vam još 500 kn! HM! HM! Sve skupa pola plaće. Može! I pokaže mu ona i pičku. Učiteljice, da vas ja malo pojebem? JU! Perice! Dat ću vam još 1000 kn! Oho-ho! Sve skupa cjela plaća! Može! Pojebe on nju i ode, a učiteljica ostane da se obuče. Kad se obukla ode u zbornicu a direktor je u prolazu pita: Je li vam donjeo onaj mali Perica plaću?

 

Kurac
Ulazi Perica u učionicu sa kondomom navučenim preko glave. Šta ti je to crrrrni Perice? - zgražava se učiteljica. Valjda sam i ja ovdje neki kurac. - odgovori Perica

 

Černobil
Pita mali Perica dedu: Deda, a šta je to Černobil? Ništa, ništa, Perice. - reće deda i pomazi ga po GLAVAMA.

 

Krava

Pita učiteljica: Neka mi netko kaže zašto krave imaju tako tužan pogled. Hajde ti, Perice. Kada bi vas svaki dan tukli i za sise vukli, i vi biste imali tužan pogled.

 

Pička
Ulazi Perica u kupaonicu, a tamo se njegova mama kupa. Mama, mama, šta ti je to između nogu? - pita Perica. Mama zbunjena, kaže: Ma ništa, udario me tata slučajno sjekirom, i eto, pukotina... Gleda Perica, gleda... Pa kud baš posred pičke!!!

 

Proljev

Pita Perica mamu: Da li je tatu prošao proljev? Kakav crni proljev, djete? Pa, čuo sam da si sinoć pitala tatu "Kad će ti se već  jednom stvrdnuti to tvoje govno?"

 

Pazit ćemo

Za vrijeme školskog sata, Perica se zagledao u učiteljicu i ne skida pogled s nje. Nakon nekog vremena, učiteljica mu pridje i upita ga zasto je tako gleda. Perica kaže:
- Učiteljice, ja vas volim!
- Ali Perice, ja ne volim malu djecu.
- Pazit ćemo, učiteljice, pazit ćemo!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Next page

Vicevi