Make your own free website on Tripod.com
SMS

Home        SMS

Ljubav

Slikovne poruke

Send SMS

 

     SMS pitalice      

Političke

Hotline

Romantične

Rođendan

SMS mudrost

SMS ljubav

Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve što ljudima treba, ljubav je potok sto teće iz raja, a poljubac je putić sto dva srca spaja...
Volim tebe i tebe hoću, o tebi sanjam i danju i noću, kao da si stigla iz neke priče jer svi moji snovi na tebe liče.
Ne žali za onim sto je prošlo, ne čezni za onim što ne može biti, ne boj se onog što treba doći, ako je tužno - jednom ce proci.
Jedan savijet...ČUVAJ SE... Jedna molba... NE MIJENJAJ SE... Jedna želja... NE ZABORAVI ME... Jedna laž... NE VOLIM TE... Jedna istina... NEDOSTAJEŠ MI...
Kad se noć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomračini poljubac ti šaljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja. Tiho ti šapne: Mislim na te!
Ljubav je kao delfin obasjan mjesečinom što se kupa u beskrajnoj topline tvojih očiju, zato nikad, nikad ih nemoj sklopiti jer kažu da delfini umiru u tami...
Ne bojim se žara koji tinja, ne bojim se riječi koja boli, ali se bojim srca koje ne voli... VOLIM TE - želim ti reći,  zašto da patim zbog te dvije riječi
Kad nas tisuće kilometara razdvoje i kad najmanje misliš na mene, moje oči gledaju u daljinu i traže samo tebe.
...svatko živi život svoj, a ja čuvam svoju bol, ne bi mogao niti sada reci kako je to kad nisi s onim tko je sve sto želiš, voliš, najviše...
Znaš moram ti priznati nešto. Neću te voljeti viječno. Ma ne ljuti se, ni zivot nije vječan! Voljet ću te samo onaj dio vječnosti koliko traje ovaj život.
Kad sam bio mali, mama mi je rekla da anđeli žive u raju. Sad znam da to nije istina. Jer, ako žive u raju zašto si ti tu.
Sinoć sam dobio poruku od neba. Bogovi su se žalili da im je pobjegao najljepši anđeo. Ne brini se, nisam te odao!!!
Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i snivaj me noći ove!!!
Ne šaljem ti ružu jer ona vene, vec ovu poruku da se sijetiš mene. Nije to spomen što znači prošlost, već za poljubac sto znači vječnost!!!
Jednog dana pitat ćes me volim li više život ili tebe? Odgovorit ću ti, a ti ceš se nakon toga okrenuti i otići...jer...ne slutiš da si ti moj zivot!!!
Kad bi zrno pijeska bilo mjerilo za ljubav, sve pustinje svijeta ne bi bile dovoljne da ti kazem koliko te volim.
Moja ljubav tebe traži, ti si sreća i ljepota. Reći ću ti sve, al' bez laži... ti si ljubav mog života!!!
Kad se ponoć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomorčini poljubac ti saljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja, nek ti tiho šapne: VOLIM TE JA.
Živim - jer su oni to htjeli! Volim - jer sudbina nam svima to dijeli! Patim - jer volim oči tvoje! Umirem - jer volim ono što nikad neće biti moje!
Ribi treba voda, pospanu čovjeku san, a ja ljubavi moja bez tebe ne bih živio ni sekundu, ni sat, ni jedan dan. "VOLIM TE"!
Vjetar mi te donio s nebeskih visina da budemo jedno, da nas obuzme toplina. Valovi su te donijeli sa morskoga dna da budeš moja stvarnost a ne san.
Spremi se, požuri, hajde dodaj gas. Zamisli zažmiri, noć je iznad nas. Preskoči kuće i ulice, dodi k meni na poljubce...
Tražio sam Boga da mi da cvijet dao mi je vrt. Tražio sam Boga da mi da stih, dao mi je pjesmu. Tražio sam Boga da mi da sreću, dao mi je tebe.
Bio bih ti postelja u kojoj spavaš i jastuk na kojem se budiš. Bio bih suza kad plačeš, osmijeh kad se smiješ samo da sam uz tebe, da te vidim, da te ljubim.
Vidjela sam te 1-put, vidjela sam te 2-put, i sve je bilo dobro dok te nisam vidjela jer od kad sam te 1-put vidjela, iskreno kazem da sam za tobom poludjela!!!
Traže se najljepše okice. Bez dokumenata su prešle granicu prijateljstva, bez dozvole ukrale moje srce, zadnji put viđene u prostorijama mojih snova.
Još uvijek gledam zvijezde u noći, još pamtim odsjaj oka tvog, još uvijek ti si dio mojih snova, još uvijek ti si želja srca mog.
Jedan poljubac na lice tvoje, lijepo spavaj sunce moje, i jos jedan na usta tvoja, lijepo spavaj, ljubavi moja i na kraju na vrat tvoj, laku noć anđele moj!
Želim bezbroj toplih poljubaca prosute mom tijelu, želim tvoje dodire na svojoj kozi, želim zaspati uz tebe, probditi te šapući ti nježno: "VOLIM TE!"
Umrijet cu noćas zato što te volim, da mi ljubav vratis jedino te molim, uvenut ću tiho kao crvena ruža - jer patnja je jedino sto mi zivot pruža...